Prova på Stresshanderingsverktyg

Vi erbjuder "prova på aktiviteter" som kan vara lämpliga i en arbetsgrupp som ett inslag i en kickoff, konferens, planeringsdag.

Mindfulness

Konceptet Mindfulness är inget nytt, utan det är en av grunderna i den buddhistiska filosofin och psykologin med avsikt att minska lidande och finna lycka och stillhet. Mindfulness handlar bland annat om sinnesnärvaro. Genom att vara medvetet närvarande i nuet kan man bli friare att välja hur man vill agera på det som händer i tankar, känslor och kropp i varje ögonblick. Forskning visar att mindfulnessövningar är ett effektivt sätt att hantera stress och som ökar koncentrationsförmågan. Om du är nyfiken och testa på mindfulness och ge dina medarbetare goda förutsättningar för att hantera vardagen är detta ett utmärkt tillfälle. Under en session får ni inblick i vad mindfulness är på ett lättsamt och konkret sätt där fakta varvas med olika övningar.

Mediyoga

Medicinsk Yoga så som den har formats och utvecklats på Institutet för Medicinsk Yoga, IMY, i Stockholm är en terapeutisk yogaform som utgår från en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt utifrån individens förmåga och kapacitet. Under passet kommer vi fokusera på avslappning samt att mjuka upp kroppen. Vi kommer gå igenom grundligt hur man andas på rätt sätt samt övningar som hjälper dig att slappna av och bli rörligare.

Vill du veta mer eller boka en tid?

KONTAKTA OSS