20 02 2020

MEDIYOGA kurs 1 – 30/1–12/3-2020

Förena kropp och sinne. Med yoga kan du få hjälp att hitta ett inre lugn, varva ner och sträcka ut. Regelbunden yogaträning syftar till att öka fysisk förmåga, rörlighet och styrka men också förmågan att lära sig att skapa balans i både kropp och sinne.

MediYoga är en terapeutisk yogaform, som används inom svensk hälso-och sjukvård, inspirerad från Kundaliniyoga med inslag av Ayurveda och Traditionell Kinesisk Medicin. Kärnan i MediYogan är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

MediYogan är en form av träning av kroppsmedvetandet, en helhetsträning som stillar sinnet och balanserar kroppens nerv-och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYogan har inte bara fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten. MediYoga är utvecklat utifrån vetenskapliga studier.

Fokus i passen ligger på avslappning, andning och att mjuka upp kroppen. Övningarna hjälper dig att slappna av och bli rörligare.

Omfattning: 1 timme per tillfälle

Utbildare: Fysioterapeut, specialist i smärta

Plats: Korta Gatan 9, 2 tr Solna Strand

Datum och tid: Kurs 1 – 30/1–12/3 torsdagar kl 16.30 – 17.30 (uppehåll för sportlov)

Pris: 6 ggr – 1 200 kr/person ex moms och drop-in – 220 kr/person ex moms

Utbildningen sker i grupp om 5–20 deltagare. Minimiantal för genomförande är 5 deltagare.